eskoseppanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansakunnan selviytyminen

Kriisivalmius - modernin yhteiskunnan Akilleen kantapää

Suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Tähän tulokseen tuli hiljan julkistettu tutkimus. Isoina plussina mainittiin meidän luottamuksemme toisiin ihmisiin ja se, että Suomessa ihmiset kokevat voivansa vaikuttaa asioihin. Suomessa on turvallista liikkua ja asua. Meillä on toimiva oikeuslaitos ja vähän korruptiota.

Suomalainen Sisu - väärinkäytetty ominaisuusko?

FB-päivityksistä sain vahvistuksen, miten toukokuun alkumetreillä yhdelle osalle kansaamme luodaan paineita.

Toukokuussa suomalainen jääkiekkoväki asettuu tv-vastaanottimiensa ääreen odottamaan suomalaista ihmettä. VOITTOA. Kun voittoa ei tule, ihmetellään, että nyt on kyllä teeveessä vikaa.

Näyttää siltä, että häviön hyväksyminen on lähes mahdotonta.

Suomalainen Sisu leimaa myös nuoria pelaajia. Heidän on näytettävä. On tuotava kansalleen iloa, ei pettymystä.

Omalla tavallaan, Sisullakin mennään, mutta ei kuitenkaan mahdottomuuksiin.

Mannerheim-ristit, huutokauppakamaa?

 

Tämän päivän Hesarista kävi silmiini artikkeli Hagelstamin huutokaupassa myydystä Mannerheim -rististä. Kauppahinnaksi oli muodostunut 46,000 euroa. Kyseessä oli luumäkeläiselle ylikersantti Arvo Veikkaselle 2.10.1944 luovutettu Vapaudenristin ritarikunnan toisen luokan Mannerheim-risti.

Veikkanen ansaitsi Mannerheim-ristinsä suurelta osin Sammatuksen taistelussa 23.6.1944 ja Manssilan taisteluissa 1.7.1944, joissa hän tuhosi 3 panssarivaunua ”nuijalla”, Saksasta juuri käyttöön saadulla panssanyrkillä.

 

Palkankorotus kuin kärpäsen paska ikkunassa!

Kultarannan kärsimysteltan puhujakorokkeelle asteli tänään määrätietoinen nainen, jonka puhe sytytti, herätti mielikuvia ja rohkaisi ihmisenä. Demoksen toimitusjohtaja Tuuli Kaskinen puhui ilmaan vapautta, iloa ja mahdollisuuksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä