eskoseppanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Valtionyhtiö

Postin ja muiden valtionyhtiöiden johtajien palkkoihin jokin roti

Yksi tavallisimmista aiheista, mistä tätä nykyä eri lehtien toimituksen tai konttorin väelle valitetaan, on postin kulkemisen ongelmat. Oman työnantajani kohdalla aiheesta on kevään aikana tullut kymmeniä yhteydenottoja siitä syystä, että lehti ei ole ilmestymispäivänä tullut tilaajalle ajallaan omalla ilmestymisalueellamme.

Investointipankki Goldman Sachs teki tilin Tanskassa

 

Vajaat neljä vuotta sitten Tanskan valtion pääsosin omistama energiayhtiö Dong tarvitsi lisää pääomaa. Kaksi tanskalaista eläkevakuutusyhtiötä ATP ja PFA pienellä osuudella sekä amerikkalainen jätti-investointipankki Goldman Sachs tulivat sijoittajiksi. Goldman Sachs osti 18% osakkeista 1.1 mrd. eurolla. Tuolloin poliitikot kävivät kiivaan keskustelun myydäkö ulkomaiselle sijoittajalle  vai ei , ja oliko kauppahinta liian alhainen. Silloinen vasemmistohallitus teki kuitenkin kaupat.

Valtion Talvivaaran 300 miljoonan ylös-alas-ajovedätys eduskunnassa

Eduskunta
Lisätalousarviokäsittely Ti 21.6.2016
Terrafame

Arvoisat Kansanedustajat,

 

Suomi Oy - Valtionyhtiö - VOy

Sellainen juridinen yhtiömuoto puuttuu kuin Valtionyhtiö. Suomi OyAb voisi olla Suomi VOy.

Olisiko kyseinen yhtiömuoto syytä perustaa, jotta on juridinen pohja ja myös lait sekä määrittelyt Valtionyhtiöille. Silloin ei Sipilän tarvitse enää vääristellä eikä vääntää rautalangasta silkkaa puppua.

Sillä Kyllä on asioiden vääristely nyt Sipilällä huipussaan...

Yksityinen Yhtiö on Yksityinen Yhtiö, ei sitä Sipilä voi muuksi häikäilemättä valehdella!!

Mies ei ymmärrä edes sitä mikä ero on yhtiöittämisessä ja yksityistämisessä!?

Yksityistetään Yleisradio

Yle käy kalliiksi suomalaisille

Vuonna 2014 suomalaisilta kerättiin Yle-veroa yhteensä 461,8 miljoonaa euroa (yli 2,7 miljardia vanhaa markkaa). Vuonna 2014 Ylellä oli töissä 3 586 henkeä. Väestömäärään nähden Yleisradio on valtavan ylimitoitettu.

Sipilän suuri harppaus

Juha Sipilällä menee lujaa. Keskustasta vaikuttaisi tulevan ensi vaaleissa ainoa suuri puolue muiden taantuessa keskisuurten kastiin. Sipilän persoona on kieltämättä kaikessa harmaudessaan tuore. Keskustan kannatus nousee, vaikka he lupaavat täysin samaa politiikkaa, mitä on harjoitettu Suomessa iän kaiken, ja joka on Suomen sen nykyiseen jamaan edesauttanut.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä